Montažni skobeljni stroj za gradbišča in delavnice

Poznamo več vrst skobeljnih strojev. Med njimi je izjemno priljubljen tudi montažni skobeljni stroj, ki ga proizvajalci in uporabniki označujejo kot mobilni debelinski skobeljni stroj. V prvi vrsti je tak stroj namenjen pri uporabi na gradbiščih in delavnicah. Sestavljen je iz zložljive, posebej velike odlagalne mize. Ta se lahko zaradi lažjega transportiranja tudi zaskoči. V ospredju pa je tudi potisni vijaček, ki zagotavlja izjemno natančno skobljenje.

Serijska oprema tovrstnega stroja

Skobeljni stroj vsebuje tudi lahko dostopne nosilne ročaje, stikalo za izklop napetosti, centralno nastavljanje debeline preko brezstopenjskega kolesca, priklop na sesalec ter robustno, 4-gredno izvedbo. Tovrstna oprema je serijska.

Čemu je skobeljni stroj predvsem namenjen?

Delovno področje skobeljnega stroja je predvsem eksaktno oblanje letvic, tramov in desk na gradbiščih in v delavnicah.

Pomembne so tudi tehnične lastnosti

Ko se odločamo za nakup takega stroja, moramo posebno pozornost nameniti tudi tehničnim lastnostim. V prvi vrsti je pomemben priklop. Ta je na 230 V. Pomembna je tudi njegova frekvenca, varnostni razred, maksimalna moč, obrati motorja, rezalna gred, delovna površina, hitrost rezalne gredi, nož, maksimalna skobljena globina ter maksimalna delovna širina ter debelina, priključek za sesalec, priključni kabel, nivo hrupa, teža, mere ter pomična hitrost. Pri nakupu preverimo še garancijo ter ali nam je zagotovljen tudi servis.

Skobeljni stroj se na ogled postavi tudi na spletu

Za skobeljni stroj je dosti povpraševanja. Ljudje, ki si ga želijo imeti, se zanj zanimajo tudi kar preko spleta. Na tem mestu lahko izvedo prav vse podatke, ki so povezani s tem strojem. Pomembna informacija je tudi cena, ki je pogosto izjemnega pomena za končno odločitev pri nakupu. Če skobeljni stroj kupimo preko spleta, bomo najverjetneje privarčevali kar nekaj dodatnega denarja, saj se ga lahko v spletnih trgovinah kupi po izjemnih akcijskih cenah.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *