PVC okna in vrata

pvc oknaV gradbeništvu se, tako kot na praktično vseh področjih, neprestano pojavljajo spremembe in novi materiali. Na področju oken in vrat so ena od trenutno najboljših izbir PVC okna in vrata. Glede na ostale materiale so bolj praktična, zaradi enostavnejše obdelave pa imajo nižjo ceno. Lahko so različnih barv in oblik, seveda pa morajo tako kot vse ostale vrste oken in vrat zagotavljati dobro izolacijo, okna pa tudi nuditi zadosten vir svetlobe.

V Roletarstvu Bayer vsa plastična okna in vrata izdelujejo iz pvc profilov nemškega proizvajalca Trocal. To podjetje je okenske sisteme zelo izpopolnilo glede na bogate izkušnje, zato so med najboljšimi proizvajalci okenskih sistemov. Če si v svoji hiši želite PVC okna Bayer, lahko izbirate med štirimi linijami. Razlikujejo se po vrsti profila, številu zračnih komor, širini okenskega okvirja in krila, toplotni izolativnosti profila in stekel, po standardno vgrajenem steklu, okovju, barvnih možnostih in tesnilu. Vsa PVC okna Bayer imajo adapterje za večstopenjsko prezračevanje, kar pomeni, da lahko okenska krila nagibamo pod različnimi koti, in varnostni sistem, ki preprečuje dvig krila ob zaprtem oknu. Če kupec želi, lahko v kljuko okna vgradijo tudi varnostno ključavnico. Vsa PVC okna Bayer imajo desetletno garancijo.

PVC vrata Bayer pa si lahko oblikujemo kar sami. Izbiramo lahko med osmimi izvedbami vrat, določimo njihove dimenzije in smer odpiranja, izberemo enega od mnogih modelov in barvnih odtenkov vrat, motiv stekla, držalo, na vrata lahko damo tudi različne dodatke. Na koncu izberemo še barvo hiše in pogledamo, kakšen je izgled vrat na hiši. Sliko lahko natisnemo, poleg tega pa pošljemo povpraševanje o ceni vrat, ki smo jih sestavili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *